Om Nejdefelts

För oss är ett personligt samarbete viktigare än något annat

Nejdefelts, BAM och Nejdefelts Solna, Yrkes & Profilkläder AB grundades 1997 av Richard Nejdefelt och är idag en av de ledande yrkes och profilleverantörerna. Vi har en lång erfarenhet av alla typer av arbetskläder, skyddsprodukter, företagsprofilering och presentreklam. Genom att erbjuda alla kunder snabb och personlig service samt ett brett utbud av arbetskläder, -skor, -personligtskydd m.m. av högsta kvalitet och konkurrenskraftiga priser, fungerar vi idag som en helhetsleverantör till många utav våra kunder runt om i Stockholmsområdet och övriga Sverige.

För att tillmötesgå våra kunders önskemål arbetar vi i huvudsak på tre sätt:
- Vi finns alltid tillgängliga i våra tre butiker (Johanneshov, Haninge & Solna), dit kunder själva kan komma in och prova och göra inköp.
- Sedan har vi även en nära kontakt ute hos våra kunder på deras arbetsplatser för t ex genomgång av produktsortimentet eller för utprovningar med mera.
- Online, vi bygger er egna personliga webshop med ert egna sortiment, egen rapportstruktur och utvalda användare/beställare.

Våra huvudarbetsområden är:
Arbetskläder, Arbetsskor, Arbetshandskar.
Övrigt personligt skydd så som skyddsmasker, hörselskydd, hudvård m.m.
Textiltryck, Profilkläder, Presentreklam.


Vårt nära samarbete med ett stort antal olika leverantörer ger oss möjligheten att serva med ett väldigt brett sortiment, kombinerat med en tydlig närvaro på nätet ser vi till att hjälpa Er när det behövs som bäst - se det som ett sätt att visa den bredd vi har med hjälp av våra leverantörer och partners. Saknar du något specifikt så vill vi gärna att du hör av dig via telefon eller mail så kan vi genast ge besked om vi kan hjälpa dig. Vi och våra butiker har funnits på marknaden under många år, så vi gillar långa kundrelationer och ett bra affärsklimat - till förmån för alla inblandade.

Tillsammans med oss blir ni bättre, synligare och säkrare. Välkomna!